Veenhuizerweg 11, Heerhugowaard

Heerhugowaard

€ 695.000 k.k.

Veenhuizerweg 11, Heerhugowaard

Vlakbij Heerhugowaard aan de Veenhuizerweg 11 staat deze prachtige en ruime stolpboerderij. Deze Stolpboerderij is volledig en modern ingericht voor optimaal woonplezier.

Met daarbij een groot en ruim erf met voormalige ligboxen stal van 270 m², een open frontschuur van 72 m² en een totaal oppervlakte van 5735 m², heeft deze locatie veel mogelijkheden om zich naar ieder wens in te richten.

Duurzaamheid

Energie certificaat 2015:
De Stolp heeft een energielabel van de status A. (De meest zuinige)

Gasverbruik voor de gehele stolp 2000 m³. Electrisch wordt er netto teruggeleverd. Het dak van de schuur is voorzien van moderne zonnepanelen.

Stolp

Plattelandswoning;

De stolp heeft de bestemming ” plattelandwoning”. dit is in het nieuwe bestemmingsplan 2014 vastgelegd. dit betekend dat de woning door particulieren bewoond mag worden. Dit is van belang bij de financiering bij koop.

De boerderij heeft met een moderne benedenverdieping, heeft één slaapkamer beneden en 5 slaapkamers op de bovenverdieping die naar keuze ingericht kunnen worden. Zowel boven als beneden is er een toilet. Beneden grenst aan de hoofd slaapkamer een moderne badkamer met toilet. De woonkamer en keuken grenzen aan elkaar zodat er een enorm gevoel van ruimte wordt gecreëerd. Ook is er een kantoor en waar ongestoord gewerkt kan worden. Via de keuken en hal loop je het terras op en verder de tuin in die aan de zuidkant van het huis ligt. De boerderij verkeert in prima staat en is samen met de schuren, die over zonnepanelen op het dak beschikken, en het erf een geweldige locatie met veel mogelijkheden.

Indeling

Begane grond:

Een ruime hal met een harde vloer en stevige trap naar de bovenverdieping . Bij binnenkomst bevindt u zich in de bijkeuken met een flink oppervlak. Via de hal loopt u de keuken binnen die aansluit op de eet- kamer en woonkamer. Via de keuken komt u ook bij het kantoor. Aan de overkant van de hal bevindt zich een grote slaapkamer met een eigen toilet en badkamer. Aan de bijkeuken ligt een ruime garage voor een auto of opslag.

1e verdieping:

Ruime overloop met 5 aansluitende kamers en toilet. Alle kamers kunnen ingericht worden tot slaapkamer. Ook is er een toegangsluik voor de zolder

2e verdieping:

Een groot zolder oppervlak geschikt voor opslag. De stolp is rond 2000 geheel renoveerd naar moderne maatstaven.

Tuin:

Een gazon aan de voorkant van het huis en een grote tuin aan de zuidkant van het huis.

Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte 256 M2
Perceeloppervlakte 5725 M2
Externe bergruimte 342 M2
Inhoud 1250 M3
Indeling
Aantal kamers 12
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 6
Aantal woonlagen 2
Kadaster
Buitenruimte
Tuin tuin rondom