Schoolweg 78, Julianadorp

1787AW, Julianadorp

€ 575.000,-- k.k.

Schoolweg 78A, Julianadorp

Heeft u altijd al willen wonen met vrij uitzicht over de bollenvelden en de kans krijgen uw eigen droomplek te creëren? Deze leuke, zeer ruime en sfeervolle bedrijfswoning met maar liefst 7 (!) slaapkamers is een authentieke woonboerderij, deels met riet gedekt en is circa 22 meter bij 17 meter en heeft een nokhoogte van circa 11,7 meter!

De locatie leent zich prima voor diverse ondernemingen zoals bijvoorbeeld een B&B, bedrijf aan huis of diverse mogelijkheden voor zorg (type onderneming wordt getoetst aan de hand van de bestemming) en ligt ook nog in de buurt van een dorpskern. Maak uw dromen en wensen compleet op de Schoolweg 78A in Julianadorp!

De bedrijfswoning ligt uitermate gunstig, met op circa 800 meter afstand de ontsluiting op de provinciale weg N9 welke het toeristische kustgebied verbindt van Alkmaar tot Den Helder. De woning is direct gelegen aan de ontsluitingsweg naar Julianadorp. Sinds 2015 groeit Julianadorp fors door de realisatie van twee nieuwbouwwijken: ’t Laar (circa 100 woningen) en Willem-Alexanderhof (circa 600 woningen).

Algemeen
• Circa 1.500 m² eigen grond (meer grond is bespreekbaar)
• Bouwjaar: 1903, in 2011 grotendeels gerenoveerd
• Grote stolp met dubbel vierkant
• Betonvloer, houten verdiepingsvloer
• Authentieke details zoals een karakteristiek balkenplafond
• Er is geen vergunning voor dubbele bewoning
• De vuurwerkbunkers mogen alleen worden gebruikt wanneer eigenaar tevens gebruiker van de vuurwerkopslag is. Vergunning dient jaarlijks te worden aangevraagd en is tot nu toe altijd verstrekt.

Indeling
Door de statige voordeur komt u in de hal met toegang tot de twee gedeelten. Vanuit de hal is er toegang tot drie vuurwerkbunkers en middels de trap of goederenlift is de eerste verdieping bereikbaar waarbij er veel ruimte is om nóg meer kamers te creëren.

Gedeelte westzijde:
De gang geeft toegang tot alle vertrekken. Aan de rechterzijde treft u de eerste slaapkamer op de begane grond. Naast de slaapkamer bevindt zich de badkamer met toilet, inloopdouche en wastafel. Vanuit de gang komen we bij de tweede slaapkamer. In de tweede slaapkamer is er veel lichtinval door de grote raampartij en openslaande deuren naar de tuin. In de gang bevindt zich een separaat toilet en tevens nog een toegang tot de tuin. Door middel van prachtige schuifdeuren komt u in de ruime en sfeervolle woonkamer met vloerverwarming en openslaande deuren naar de tuin. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een (werk)kamer.
De halfopen keuken met inbouwapparatuur is bereikbaar vanuit de woonkamer. Aansluitend bevindt zich de bijkeuken.
Deze stolpboerderij is verbouwd met behoud van originele details waarbij modern met authentiek gemengd is.
De tuin is fraai aangelegd en voorzien van houten tuinhuisje, overkapping/veranda en berging.

Gedeelte oostzijde:
Vanuit de hal komt u gelijk in de bijkeuken met witgoedaansluiting, cv-opstelling en meterkast. Vervolgens komt u in een gang, welke ook via een eigen aparte entree vanaf de straatkant te betreden is. Vanuit de gang bereikt u een separaat toilet, badkamer met inloopdouche, trap naar de eerste verdieping en de woonkamer. De ruime en lichte woonkamer is voorzien van veel hoge ramen, een houten plafond en een houten vloer. Ook bevindt zich aan deze zijde een heerlijke serre met plavuizenvloer. Vanuit de woonkamer komt u in de woonkeuken met openslaande deuren naar de tuin.
Eerste verdieping: vanaf de overloop heeft u toegang tot alle vertrekken. Op deze verdieping bevinden zich 5 slaapkamers waarvan drie met een dakkapel. Daarnaast bevinden zich op deze verdieping een badkamer, separaat toilet en nog drie kamers.
De tuin is voorzien van een tuinhuisje en garage met kanteldeur.

Voor een goed inzicht in de indeling van deze ruim opgezette woonboerderij verwijzen wij u door naar de vr-tour en de plattegronden.

Richtprijs: € 575.000,– k.k.

In samenwerking met Mulder & Versteeven Makelaars
www.mvmakelaars.nl
0223 615 409

Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte 670 M2
Perceeloppervlakte 1500 M2
Inhoud 3040 M3
Indeling
Aantal kamers 13
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 7
Aantal woonlagen 2
Woon voorzieningen elektra
Badkamer voorzieningen bad, douche, toilet, vloerverwarming
Buitenruimte
Tuin tuin rondom