Nieuwesluizervaart 14, Slootdorp

1774 PG, Slootdorp

Nieuwesluizervaart 14, Slootdorp

Ruimte, vrijheid, en altijd het water en de weides om je heen. Met een tikkeltje romantiek, nostalgie, het voortdurende vakantiegevoel en vooral rust, is het leven op een woonark nét even anders. Op deze ark voelt u pas echt hoe het is om vrij te wonen. Stilletjes deinend, kabbelend water en voorbij zwemmende eendjes… Wij bieden u nu de kans om dit zelf te gaan ervaren!

Algemeen
• Rustig gelegen in breed vaarwater
• Nabij dorp met supermarkt, snackbar en café-restaurant
• Landelijke omgeving
• Omsloten tuin (300 m2) met berging op zuidoosten (gebruiksvergoeding aan gemeente)
• Ligplaatscanon via Hollands Noorderkwartier
• Garage en parkeerruimte aan de wegzijde

Omschrijving
Alles is gelijkvloers in deze charmante woonark. Vanuit de tuin stapt u over de loopbrug de ark binnen en ervaart u direct de bijzondere sfeer van het wonen op het water. De corridor loopt over de gehele lengte van de ark. Links is de knusse woonkamer, met daarachter de keuken met koelkast, wasemkap en elektrische kookplaat. In de bijkeuken ernaast is voldoende ruimte voor bijvoorbeeld de vriezer en magnetron of oven. Er is een deur naar buiten, zodat u vanaf de omloop aan alle kanten van het schitterende uitzicht kunt genieten.

In het woongedeelte is het heerlijk vertoeven met uitzicht op het water aan de ene kant, en de mooie tuin aan de andere kant. Doordat er vensters aan beide kanten van de ark zijn, is de lichtinval optimaal. De ramen in de woonkamer zijn geïsoleerd met zonwerende folie zodat het nooit té warm wordt in de ark.
De ruimte is slim gebruikt door vouwdeuren te plaatsen. De ouderslaapkamer, de kleine slaapkamer en de badkamer zijn bereikbaar via de corridor en hebben kunststof kozijnen rond de ramen. In de kleine maar luxe badkamer bevindt zich het toilet, een wastafel en een heerlijke stoomcabine. Achterin de corridor is de cv-ruimte waar tevens de aansluiting voor de wasmachine en droger zit.

De heerlijke tuin biedt veel privacy doordat het perceel volledig omheind is. Het tuinhuis is recentelijk geïsoleerd en voorzien van elektra. Hier zijn de mogelijkheden eindeloos: een extra (slaap)kamer, een man cave, een bed & breakfast? Laat uw fantasie er op los en kijk eens wat er allemaal kan!

Uzelf, de heerlijke tuin, de ark en het water… Hoe mooi het leven kan zijn, wordt met deze woonark bevestigd. Kom sfeer proeven en voel de vrijheid!

Buitenruimte
Ligging In het water, aan vaarwater
Tuin voortuin