Stolperweg 17, Schagerbrug

1751 DG, Schagerbrug

€ 269.000 k.k.

Bedrijfswoning te Schagerbrug

Een unieke locatie voor de zzp’er. Dat biedt dit woonhuis met 2 ruime bedrijfshallen met bedrijvenbestemming. De woning verkeerd in goede staat en met ongeveer 160 m² oppervlakte aan bedrijfsgebouwen en een woonhuis met een woonoppervlakte van circa 90 m² biedt deze locatie volop mogelijkheden.

Aan de voorzijde van de woning was een tankstation gevestigd van Avia-Marees. Dit tankstation is vanwege het nieuwe tankstation van Avia-Marees vlakbij deze locatie overbodig geworden. De locatie is volledig gesaneerd en verkeerd in goede staat.

– Het bedrijfsgebouw aangrenzend aan de woning heeft een oppervlakte van circa 100 m². De hoogte van de schuur is circa 6 meter.
– De tweede schuur heeft een oppervlakte van circa 60 m² met een hoogte van 5,30 meter.

LET OP: DEZE LOCATIE HEEFT EEN BEDRIJVENBESTEMMING.

Omschrijving
Via de hal bereikt u de woonkamer, keuken, toilet en badkamer.. De keuken biedt toegang tot de bijkeuken van waaruit de tuin bereikt kan worden. Het woonhuis staat in verbinding met een bedrijfsgebouw. De badkamer bevindt zich ook op de begane grond.

Via de vaste trap bereikt u de eerste verdieping. De overloop heeft veel lichtinval. Er bevinden zich 3 slaapkamers en een opbergruimte op de eerste verdieping.

Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte 90 M2
Perceeloppervlakte 860 M2
Externe bergruimte 160 M2
Inhoud 310 M3